Nya träningskläder till gymmet!

Jag upptäckte nyligen en sajt på nätet där man kan handla alla sina träningskläder och gymkläder som man känner att man behöver. Jag hittade dit eftersom att jag blev tipsad om denna sajt av en väldigt god vän, som precis som jag har brukat, satsar hårt på att träna en hel del. Sidan jag pratar om och numera även rekommenderar är sportamore.se.

Mitt problem var att mina gamla träningskläder hade börjat kännas lite väl gamla och grå då jag tänkte ta upp träningen igen. När jag surfade ut på deras sida så insåg jag vilket bra drag det var att satsa på den här sidan eftersom att de har ett enormt bra utbud av olika träningskläder och gymkläder att kunna välja bland. Mycket av kläderna finns även med på http://www.fitness-magazine.com/.

Förutom träning och gymkläder så har de även ett brett sortiment av vardagskläder vilket så klart också är någonting som går åt. Jag handlade därför förutom en ny uppsättning av träning- och gymkläder ett par nya vinterkängor som jag snart kommer att börja använda och även ett par skjortor.

Shambles Sneaky Steve Brun

Brighton Flannel Burton Röd

Manu WeSC Röd

Gael WeSC Röd

Detta är någonting som jag absolut inte ångrar då det verkligen känns bekvämt att kunna få en hel drös med kläder hemskickat till en på en och samma gång. Och det känns ju extra tacksamt att man kan göra detta hos ett företag som verkligen är medvetna om detta och därför satsar mycket på att ha riktigt bra märkeskläder att erbjuda.

Det känns verkligen bra att jag nu har fått en ordentlig uppsättning med träningskläder som verkligen gör att träningen känns ännu mera rolig att syssla med. Det är ju dessutom väldigt tacksamt att helt enkelt ha kunnat få dessa kläder hemskickade direkt till brevlådan för det är ju inte alltid det känns som att det finns tid till att gå runt bland en massa olika butiker för att ens kunna komma i närheten av det breda utbud som Sportamore kan erbjuda. Det är en sajt som jag utan tvekan kommer att besöka fler gånger oavsett om det är träningskläder, gymkläder, vanliga kläder eller ett par vanliga vardagsskor som jag är ute efter. Förutom det breda sortimentet som de kan erbjuda så har de även en mycket väl fungerande kundtjänst som kunde ge mig mycket snabba svar på några funderingar som jag hade runt vad man ska tänka på angående de storlekar som man kan välja bland. Jag fick ett väldigt bra och snabbt svar och jag blev ännu mera nöjd då kläderna kom eftersom att de satt perfekt!

Om du funderar på att testa att handla kläder genom en sportbutik på nätet så kan jag absolut rekommendera Sportamore eftersom att de förutom sitt breda utbud även som företag utstrålar precis den tryggheten man vill ha som kund hos ett internetföretag!