Plugga eller jobba?

Jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska göra. Dels så vill man ju komma igång med plugget så fort som möjligt, men samtidigt så vet jag inte om jag har motivationen att göra en ordentlig utbildning på 3.5 år just nu. Visst jag sköter enklare saker på kontoret idag, men jag vill inte om 5 år vara killen som alla frågar om hjälp för att byta toner i skrivaren, även om jag är expert på det. Har även fått ner kostnaden för bläckpatroner till nästan hälften efter lite jämförelse mellan olika leverantörer och en graf emailad till Lisa på ekonomiavdelningen.

Kan nästan säga att jag räddat hela kontoret från:

Men ändå kan jag känna att det hade varit skönt att bara jobba ihop massa pengar och kunna välja vid ett senare tillfälle. Men samtidigt så vill man ju bli färdigutbildad när man fortfarande är ung eller vad man ska säga. Men jag känner att tills jag är 25 så kan jag jobba i alla fall. Kanske iaf skulle ta en säsong till nere på Malta? Var ett bra tag sen jag var där nu, men många vänner är kvar och The Palace (sv) finns ju kvar…  Skulle jag inte ha lyckats få ett riktigt bra jobb då så hakar jag nog på någon utbildning. Men då kommer man till nästa fråga, vilken inriktning ska man satsa på? Jag personligen passar nog bäst på någon humanistisk inriktning mer. Just matte, natur och sådan har jag aldrig haft lätt för så det är nog bäst att jag håller mig till det jag är bra på!